حداد، ر.، رستمی نیا، ب. و اصغری، ب. 1395. بررسی تاثیر رژیم های رطوبتی بر روی گیاه نعنا فلفلی (Mentha piperita) . سومین کنفرانس ملی علوم زیستی ایران.
حیدری شریف آباد، ح. 1383. راههای مقابله با خشکی و خشکسالی. انتشارات معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی، صفحه 289.
رضوانی مقدم، پ.، مرادی، ر.، پورهادی. 1391. بررسی تاریخ کاشت، کود بیولوژیک و کشت مخلوط بر عملکرد و کیفیت اسانس زیره سبز و شنبلیله. مجله علوم گیاهان زراعی ایران. دوره 43
شهریاری، س. 1390. اثر رژیم های مختلف آبیاری و انواع خاکپوش بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) . پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه فردوسی مشهد.
علائیان جهرمی، م.، ذاکرین، ر. و علائیان جهرمی، ن. 1394. تأثیر عناصر کم مصرف و کود دامی بر رشد و عملکرد نعناع فلفلی (Mentha piperita L) . مجله علمی پژوهشی اکو فیزیولوژی گیاهان زراعی، دوره 7، شماره 2، صفحه های174 تا 186.
کاظمی کرد آسیابی،م. 1394. بررسی اثرات کمآبیاری و تنش شوری بر صفات مورفولوژی و فیزیولوژی گیاه ابریشم مصری. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه فردوسی مشهد.
کریمزاده، ه.، نظامی، ا.، کافی، م. و تدین، م. ر. 1395. بررسی تغییرات هدایت روزنهای، دمای سایه انداز گیاهی و آب برگ ژنوتیپهای لوبیا چیتی در شرایط کمآبیاری. فصلنامه علمی پژوهشی فیزیولوژی گیاهان زراعی. 30(8). 105 تا 119.
نجفی، ف.، رضوانی مقدم، پ. 1380. اثر رژیمهای مختلف آبیاری و تراکم بر عملکرد و خصوصیات زراعی گیاه اسفرزه. علوم و صنایع کشاورزی،16: 67- 59 ص.
نظامی، س.، نعمتی، س ح .، آرویی، ح و باقری، ع ر. 1395. تأثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع. نشریه پژوهش های تولید گیاهی جلد 23، شماره 2.
وحدتی مشهدیان، ن. 1390 . بررسی اثرات تنش شوری بر روی پاسخهای مرفولوزیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سه نوع شبدر با پتانسیل استفاده در فضای سبز. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه فردوسی مشهد.
Abdalla M. M. and El Khoshiban N. H. 2007. The influence of water stress on growth. relative water content, photosynthetic pigments. some metabolic and hormonal contents of two Triticium aestivum cultuivars. Journal of Applied Sciences Research 3 (12): 2062-2074.
Gilesm J. 2004. Is organic food better for us? Nat. (Lond.). 428: 796-797
Gross J.1991.pigments in vegetables, published by van nostrand reinhold, new York
Hajilaoui, H., Trabelsi, N., Noumim, E., Snoussi, M., Fallah, R, et al. (2009) Biological activities of the essential oils and methanol extract of tow cultivated mint species. World Journal of Microbiology and Biotechnology. 25(12): 38-2227
Kramer, A. W., Doane, T. A., Horwath, W. R. and Van Kessel, C. 2002. Combining fertilizer and organic inputs to synchronize N supply in alternative cropping system in California. Agriculture Ecosystem and Environmental: 91: 233-243
Larkunthod, P., Nounjan, N., Jonaliza, L., Toojinda, T., Sanitchon, J., Jongdee, B. and Theerakulpisut, P. 2018. Physiological Responses under Drought Stress of Improved Drought- Tolerant Rice Lines and their Parents. Notulae Botanica Horti Agrobotanici Cluj-Napoca. 46(2):679-687.
Macilwain, C. 2004. Is organic farming better for the environment? Nat, 428: 797-798.
Misra, A., and Srivastava, N.K. 2000. Influence of water stress on Japanese mint. J. Herb, Spice Med. Plant. 7: 1. 51-58.
Oehl, F., Sieverding, E., Mäder, P., Duboi,s D., Ineichen, K., Boller, T. and Wiemken, A. 2004. Impact of long-term conventional and organic farming on the diversity of arbuscular mycorrhizal fungi. Oecologia, 138: 574-583
Palm, A. C., Gachengo, C. N., Delve, R. J., Cadisch, G. and Giller, K. E. 2001. Organic inputs for soil fertility management in tropical agro-ecosystems: application of an organic resource database. Agricultural Ecosystem Environment 8: 27–42.
Pinamonti, F. 1998. Compost mulch effects on soil fertility, nutritional status and performance of grapevine. Nutrition Cycling Agro-ecosystem. 51:239-248
Pulleman, M. A., Jongmans, J. and Bouma, J. 2003. Effects of organic versus conventional arable farming on soil structure and organic matter dynamics in a marine loam in the Netherlands. Soil Use Managesuj 19:157-165.
Sheykholeslami, Z., Qasempour Alamdari, M., Qanbari, S and Akbarzadeh, M. 2015. Effect of Organic and Chemical Fertilizers on Yield and Yield Components of Peppermint (Mentha piperita L.). American Journal of Experimental Agriculture, ISSN: 2231-0606
Sujatha S. Bhat R. Kannan C. and Balasimha D. 2011. Impact of ntercropping of medicinal and aromatic plants with organic farming approach on resource use efficiency in arecanut (Areca catechu L.) plantation in India. Industrial Crops and Products 33: 78-83.
Turgut, I., Bilgili, U., Duman, A. and Acikgoz, E. 2005. Effect of green manuring on the yield of sweet corn. Agronomy Sustainable Development. 25:1-5.
Wood R. Lenzen M. Dey C. and Lundie S. 2006. A comparative study of some environmental impacts of conventional and organic farming in Australia. Agricultural Systems 89: 324-348.