امید بیگی، ر. 1379. تولید و فرآوری گیاهان دارویی. انتشارات آستان قدس رضوی. چاپ دوم. جلد سوم. صفحات 99-88.
پور میدانی، ع.، مرادی، م. و ادنانی، س. م. 1389. معرفی گیاه دارویی آویشن باغی جهت توسعه کشت در استان قم. مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قم.
سپاسخواه، ع.، توکلی، ع. و موسوی، ف. 1385. اصول و کاربرد کم آبیاری. کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران. صفحه 288.
سهرابی، ت. و پایدار، ز. 1387. اصول طراحی سیستمهای آبیاری. دانشگاه تهران. صفحات 348-337، 381-360.
صفیخانی، ف.، حیدری شریفآباد، ح.، سیادت، ع. ا.، شریفی عاشور آبادی، م.، سید نژاد، م. و عباس زاده، ب. 1386. تأثیر تنش خشکی بر درصد و عملکرد اسانس و ویژگیهای فیزیولوژیک گیاه دارویی بادرشبو. فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران.23(1): 99-86.
علیزاده، ا.، طاووسی، م.، اینانلو، م. و نصیری محلاتی، م. 1383. اثر رژیمهای مختلف آبیاری بر مقدار محصول و اجزای عملکرد زیره سبز. پژوهشهای زراعی ایران. 2(1): 42-35.
علیزاده، ا. 1388. طراحی سیستمهای آبیاری. دانشگاه امام رضا سلاماللهعلیه. جلد اول:114-109.
کوچکی، ع. و سلطانی، ا. 1377. اصول و عملیات کشاورزی در مناطق خشک. انتشارات نشر آموزش کشاورزی. کرج.
لباسچی، م.، شریفی عاشور آبادی، ح. و مظاهری، د. 1382. اثر تنش خشکی بر تغییرات هیپریسین گلراعی. پژوهش و سازندگی. 16(1): 51-44.
نقدی بادی، ح.، یزدانی، د.، نظری، ف. و محمدعلی، س. 1381. تغییرات فصلی عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus .L vulgaris)در تراکمهای مختلف کاشت. گیاهان دارویی 2(5): 51-57.
نوروز پور، ق. و رضوانیمقدم، پ. 1389. اثر دورهای مختلف آبیاری و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی سیاهدانه. مجله پژوهشهای زراعی ایران. 3(2): 315-305.
Darwish, T., Atallah, W., Hajhasan, S. and Haidar, A. 2006. Nitrogen and water use effifiency of fertigated processing potato. Agricultural water management. 85: 95–104.
Gholizadeh, M. S., Amin, M., Anuar, A. R., Esfahani, M. and Saberioon, M. M. 2010. The study on the effect of different levels of zeolit and water stress on growth. Development and essential oil content of moldavian Balm (Dracocephalum moldavica L.). American Journal of Applied Science. 7(1): 33 – 37.
Gimpsey, J.A., Douglas, M.H., van Klink, JW. Beauregard, D.A. and Perry N.B. 1994. Seasonal variation in essential oil yield and composition from naturalized Thymus Vulgais L. in Newzealand. Flavour and Fragrance J. 9: 347-52.
Letchamo, W., Marquard, R., Holzl, J. and Gosselin, A. 1985. Effect of water supply and light intensity on growth and essential oil of two thymus vulgaris selections. Hort, Absts. 65: absts: 11028.
Letey, J. Dinar, A. and Knapp, K.C. 1985. Crop-water production function model for saline irrigation waters. Soil Sci. Soc Am. J. 49:1005-1009.
Nadler, A., Raveh, E., Yermiyahu, U. and Green, S. 2006. Stress included water content variations in mango stem by time domain reflectometry. Soil Sci. Soc. Am. J. 70: 510-520.
Omidbiaigi, A., Hassani, R. and Sefidkon, F. 2003. Essential oil content and composition of sweet basil (Ocimum basilicum) at different irrigation regimes. Journal of Essential oil Bearing Plants. 6: 104 – 108.
Parra, M.A. and Romero, G.C. 1980. On the dependence of salt tolerance of baens on soil water matric potential. Plant and Soil. 56:3-16.
Sangwan, N.S., Farooqi Abad, A.H. and Sangwan, R.S. 1994. Effect of drought stress on growth and essential oil metabolism in lemongrasses. New Phytologist. 128: 173-179.
Shahnazari, A., Liu, F., Andersen, M.N., Jacobsen, S.E. and Jensen, C. R. 2007. Effects of partial root-zone drying on yield. Tuber size and water use effifIency in potato under field conditions. Field crop research. 100: 117-124.
Simsek, M., Can, A., Denek, N. and Tonkaz, T. 2011. The effcts of different irrigation regimes on yield and silage quality of corn under semi-arid conditions. Afr. J. Biotechnol. 10(31): 5869-5877.
Stewart, J. I., Danielson, R. E., Hanks, R. J. E.B. Jackson, Hagan, R. M. Pruitt, W. O., Franklin, W.T. and Riley, J.P. 1977. Optimizing crop production through control of water and salinity levels in the soil. Utah water Lab. PRWG 151-1. Logan Utah.