امام،ی و نیکنژاد،م. 1390. مقدمهای بر فیزیولوژی عملکرد گیاهان زراعی (ترجمه). انتشارات دانشگاه شیراز. 571 ص.
جمالی،ص.، شریفان،ح و سجادی،ف. 1396. بررسی اثر آبیاری با روش تلفیق آب دریای خزر و آب شیرین بر خواص فیزیولوژیکی و بهرهوری آب در گیاه جعفری. آبیاری و زهکشی ایران. 11. 6: 946-935.
جمالی،ص.، سجادی،ف. و شریفان،ح. 1395. تاثیر سطوح مختلف شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) در شرایط متفاوت رطوبتی. دومین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران. اصفهان.
حسنلی،م.، پارسینژاد،م و ابراهیمیان،ح. 1395. افزایش کارآیی مصرف آب آبیاری در شرایط استفاده از آب شور در آبیاری قطرهای. علوم و مهندسی آبیاری. 39. 3: 194-187.
حیدری،م.، عقیلی،م و سلطانینژاد.ا. 1383. اثر ضد التهابی و بیدردی میوهی گشنیز در موش سوری. مجله علمی دانشگاه علوم پزشـکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین. 33 : 3-8.
دریادل،ن. 1393. بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه گشنیز تحت تاثیر تنش شوری. پایاننامه کارشناسی ارشد. زیستشناسی. دانشگاه دامغان.
زارعی،م.ا. 1385. بررسی الگوی توزیع شوری در خاک تحت سه رژیم آبیاری در آبیاری کرتی. پایاننامه کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشگاه شهرکرد.
ستایشمهر،ز و اسماعیلزاده بهابادی،ص. 1392. اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در گیاه گشنیز. پژوهشهای تولید گیاهی. 20. 3: 128-111.
سودائیزاده،ح.، تجملیان،م و رفیعیالحسینی،م. 1395. تاثیر تلفیق آب شور و شیرین بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی گیاه مرزه. گیاه زراعی و تنشهای محیطی. 1. 1: 62-55.
کافی،م.، صالحی،م و عشقیزاده،ح.ر. 1389. کشاورزی شورزیست. راهبردهای مدیریت گیاه، آب و خاک) تالیف.( انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
مولوی،ح محمدی،م و لیاقت،ع.م. 1391. اثر مدیریت آب شور طی دوره رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانهای و پروفیل شوری خاک. علوم و مهندسی آبیاری. 35 .3: 18-11.
میرمحمدی میبدی،س.ع.م و قرهیاضی،ب. ١٣٨١. جنبههای فیزیولوژیک و بهنژادی تنش شوری گیاهان .انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.
Allen,L.H. 1991. Effect of increasing carbon dioxide levels and climate change on plant growth,evapotranspiration, and water resources in the West Under Conditions of Climatic Uncertainty. 14-16 Nov. 1990.,Scottsdale, AZ. National Research Council, National Academy Press, Washington DC. 101-147.
Ashraf,M.Y. 2009. Biotechnological approach of improving plant salt tolerance usingantioxidants as markers.Biotechnology advances. 27: 84-93.
Besma,B.D and Denden,M. 2012. Effect of salt stress on growth, anthocyanins, membrane permeability and chlorophyll fluorescence of okra (Abelmoschus esculentus L.) seedlings. American Journal of Plant Physiology. 7:174-183.
El-Hendawy,S.E., Yuncai,H., Yakoutb,G.M., Awad,A.M., Hafiz,S.E and Schmidhalter,U. 2005. Evaluating salttolerance of wheat genotypes using multiple parameters. European Journal of. Agronomy. 22: 243–253.
Enteshari,S and Sharifian,S. 2012. Influence of salicylic acid on growth and some biochemical parameters in a C4 plant (Panicum miliaceum L.) under saline conditions. African Journal of Biotechnology. 11. 3: 621-627.
Guo,F and Tang,Z.C. 1999. Reduced Na+ and K+ permeability of K+ channel in plasma membrane isolated from roots of salt tolerant mutant of wheat. Chinese Science Bulletin. 44.9: 816-821.
Jamil,M., Lee,C.C., Rehman,S.U., Lee,D.B., Ashraf,M and Rha,E.S. 2005. Salinity (NaCl)tolerance of Brassica species at germination andearly seedling growth, Journal of Environmental ofAgriculture and Food Chemistry. 4: 970-976.
Kaya,M.D., Okcu,G., Atak,M., Cikili,Y and Kolsarici,O. 2006. Seed treatments toovercome salt and drought stress during germination in sunflower (Helianthus annuusL.). European Journal of Agronomy. 24: 291-295.
Maas,E and Hoffman,G. 1977. Crop salt tolerance-current assessment. the irrigation and drainage division. 103: 115-134.
Modhan,M.M, Narayanan,S.L and Mibrahim,S. 2000. Chlorophyll stability indexes. Its impacts and salt tolerance in rice. International Rice Research Notes. 25: 38–40.
Munns,R and Tester,M. 2008. Mechanisms of salinity tolerance. Annual Review of Plant Biology. 59: 651-681.
Nonami,H and Boyer,J.S. 1990. Primary events regulating stem growth at low water potentials. Plant Physiology, 94: 1601-1609.
Rao,G.G and Rao,G.R. 1981. Pigment composition and chlorophyllase activity in Pigeon Pea and gingelly under Nacl Salinity. Indian Journal of Experimental Biology 19: 768-770.
Rosa-Ibara,M.D.L and Maiti,R.K. 1995. Biochemical mechanism in glossy sorghum lines for resistance to salinity stress. Journal of Plant physiology 146:515-519.
Sharifi,M., Ghorbanli,M and Ebrahimzadeh,H. 2006. Improved growth of salinity-stressed soybean after inoculation with salt pre-treated mycorrhizal fungi. Journal of Plant Physiology. 164. 9: 1144-1151.
Shekari,F., Abbasi,A and Mustafavi,S.H. 2015. Effect of silicon and selenium on enzymatic changes and productivity of dill in saline condition. Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences. 16.4: 367-374.
Tavallali,V., Rahemi,M and Panahi,B. 2008. Calcium induces salinity tolerance in pistachio rootstocks. Fruits. 63: 201-208.