اخوان، س.، عابدی کوپایی، ج.، موسوی، س.ف.، عباسپور، ک.، افیونی، م.، اسلامیان، س.س. 1389. تخمین آب آبی و آب سبز با استفاده از مدل SWAT در حوضه آبریز همدان- بهار. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، علوم آب و خاک، 14.53: 23-9.
آبابایی، ب.، رمضانی اعتدالی، ه. 1394. برآورد اجزا ردپای آب در تولید محصول گندم در سطح کشور. نشریه آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی). 29.6: 1468-1458.
رسولی مجد، ن. 1394. شناسایی و ارزیابی شاخص ردپای آب به تفکیک آب آبی، آب سبز و آب خاکستری با اعمال تغییر اقلیم. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه ارومیه.
سهرابی، ر. 1386. تهیه مدل ریاضی محاسبه میزان بهینه استفاده از آب مجازی در تأمین آب مورد نیاز منطقه به لحاظ شرایط اقتصادی، اجتماعی و امنیت غذایی. پایان نامه دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شریف.
عربی یزدی، ا.، نیکنیا، ن.، مجیدی، ن.، امامی، ح. 1393. بررسی امنیت آبی در اقلیمهای خشک از دیدگاه شاخص ردپای آب (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی). نشریه آبیاری و زهکشی ایران، 4.8: 746-735.
علیقلینیا، ت.، رضایی، ح.، بهمنش، ج.، منتصری، م. 1395. تخمین و ارزیابی ردپای آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه. نشریه پژوهشهای حفاظت آب و خاک، 23.3: 344-337.
غلامحسین پور جعفری نژاد، ا.، علی زاده، ا.، نشاط، ع. 1392. بررسی ردپای اکولوژیک آب و شاخص های آب مجازی در محصولات پسته و خرما در استان کرمان،
مهندسی آبیاری و آب ایران، 4.13: 89-80.
محمدی، ع.، یوسفی، ح.، نوراللهی، ی.، ساداتی نژاد، س.ج. 1396. انتخاب بهترین استان در تولید سیب زمینی از طریق ارزیابی شاخص ردپای آب. اکوهیدرولوژی، 4.2: 532-523.
منتصری، م.، رسولی مجد، ن.، بهمنش، ج.، رضایی، ح. 1395. ارزیابی شاخص ردپای آب محصولات زراعی حوضه آبریز دریاچه ارومیه با اعمال اثر تغییر اقلیم. نشریه آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)، 30.4: 1089-1075.
یوسفی، ح.، محمدی، ع.، نوراللهی، ی.، ساداتی نژاد، س.ج. 1396. ارزیابی شاخص ردپای آب محصولات زراعی و باغی استان تهران. نشریه حفاظت آب و خاک، 24.6: 85-67.
Allen R.G., Pereira, L.S., Raes D and Smith, M. 1998. Crop Evapotranspiration– Guidelines for Computing Crop Water Requirements. FAO Irrigation and Drainage Paper 56, FAO, 1998, ISBN 92-5-104219-5.
Chapagain,A.K., Hoekstra, A.Y., Savenije, H. H. G and Gautam, R. 2006. The water footprint of cotton consumption: an assessment of the impact of worldwide consumption of cotton products on the water resources in the cotton producing countries. Ecological Economics. 60.1: 186-203.
Chapagain, A. K and Hoekstra, A.Y. 2011. The blue, green and grey water footprint of rice from production and consumption perspectives. Ecological Economics.70.4: 749–758.
Chouchane, H, Hoekstra, A.Y., Krol, M.S and Mekonnen, M. M. 2015. Water footprint of Tunisia from an economic perspective.
Ecological Indicators. 52: 311-319.
Chukalla, A.D., Krol, M.S and Hoekstra, A.Y.2015. Green and blue water footprint reduction in irrigated agriculture: effect of irrigation techniques, irrigation strategies and mulching. Hydrology and Earth System Science. 19: 4877-4891.
Dota, A. 2014.Theodossiou N. Estimation of green and blue water footprint. Application in the agricultural sector of Karditsa Prefecture. Conference: Protection and Restoration of the Environment XII.
Dumont, A., Salmoral, G and Llamas, M. R. 2013. The water footprint of a river basin with a special focus on groundwater: The case of Guadalquivir basin (Spain). WaterResourcesandIndustry. 1.2: 60–76.
Gerbens-Leenes, W., Hoekstra, A.Y and Van der Meer, T.H. 2009. The water footprint of bioenergy. Proceedings of the National Academy of Sciences. 106. 25: 10219-10223.
Gleick, P.H.1993. Water in crisis: A guide to the world’s fresh water resources, 1 edition. Oxford University.
Hoekstra, A.Y and Hung, P.Q.,2005. Globalization of water resources : International virtual water flows in relation to crop trade. Global Environmental Change . 15.1:45-56.
Hoekstra, A.Y., Chapagain, A.K., Aldaya, M. M and Mekonnen, M.M. 2009. Water Footprint Manual. Enschede, the Netherlands:
Water Footprint Network.
Liu, J., Zehnder, A.J.B and Yang, H. 2009. Global consumptive water use for crop production: The importance of green water and virtual water, Water Resources Research.45.5:1-15.
Mekonnen, M.M and Hoekstra, A.Y. 2010. A global and high-resolution assessment of the green, blue and grey water footprint of wheat. Hydrology and Earth System Sciences. 14: 1259-1276.
Mekonnen, M.M and Hoekstra, A.Y. 2014. Water footprint benchmarks for crop production: A first global assessment. Ecological Indicators. 46: 214-223.
Molden, D. 2007. Water for food, water for life: A comprehensive assessment of water management in agriculture, Earthscan, London, UK..
Obuobie, E., Gachanja, P. M and Dorr, A.C. 2005. The role of green water in food trade. Bonn: Zentrum für Entwicklungs Forschung (ZEF) (Term paper for the interdisciplinary course, International Doctoral Studies).
Postel, S. L. 2000. Entering an era of water scarcity: The challenges ahead. Ecological Applications. 10.4: 941–948.
Rodriguez, C.I., de Galarreta, V. R and Kruse, E.E. 2015. Analysis of water footprint of potato production in the pampean region of Argentina. Cleaner Production. 90: 91–96.
WWAP.2009. The United Nations World Water Development Report 3: Water in a changing world, World Water Assessment Programme. UNESCO Publishing. Paris/Earthscan. London.
Yuhang, W., Deshan, T., Ding, Y and Agoramoorthy, G. 2016. Incorporating water consumption into crop water footprint: A case study of China's south– north water diversion project. Sci. Total Environ545.14: 601–608.
Zhuo, L., Mekonnen, M. M., Hokestra, A.Y and Wada, Y.2016. Inter- and intra-annual variation of water footprint of crops and blue water scarcity in the Yellow River basin (1961–2009). Adv. Water Resource. 87.11: 29–41