بذرافشان، ا.، و گرگانی نژاد مشیزی، ز. 1396. تحلیل تغییرات زمانی و مکانی آب مجازی در محصول گوجه فرنگی در استان هرمزگان تحت تغییر اقلیم. نشریه آب و خاک(علوم و صنایع غذایی)، 22(1): 43-29.
بذرافشان، ا.، و گرگانی نژاد مشیزی، ز. 1398. ارزیابی کارایی مصرف آب و ردپای آب در محصول زعفران در ایران. نشریه زراعت و فناوری زعفران، 7(4): 505-519.
حسینی، ا.، مهرگان، ن. و ابراهیمی، م. 1395. تعیین الگوی کشت بهینه محصولات زراعی با تاکید بر پیشینه کردن منافع اجتماعی و واردات خالص آب مجازی(مطالعه موردی دشت بهار همدان). تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 8(3): 144-123.
حاتمی، ع.، و نوربخش، س. 1397. بازسازی معنایی بحران آب در شرق اصفهان براساس نظریهی زمینهای. جامعه شناسی کاربردی، 73 (1) 123-142.
رمضانی اعتدالی، ه.، شکوهی، ع. و مجتبوی، ا. 1395. بهرهگیری از مفهوم ردپای آب مجازی در تولید محصولات اصلی برای عبور از بحران آب منطقه قزوین. نشریه آب و خاک(علوم و صنایع کشاورزی)، 31(2):433-422.
قلیپور، س. و محمدزاده، ر. 1392. بررسی بازار گوجه فرنگی در حهان و ایران و ارائه رهنمودهایی جهت کاهش تهدیدهای پیش روی آن در ایران. دو ماهنامه بررسیهای بازرگانی، 63 (11): 73-60.
محسن زاده، ر.، و فکوهی، ن. 1398. بحران آب در سایه کشاورزی افزایی و کشاورزی زدایی کشور: تشریح ارتباط بحران آب در بخش کشاورزی و وابستگی به نفت در کشور، 11(1): 267-292.
محمودنیا میمند، م.، فارسی، م.، مرعشی، س. ح و عبادی، پ. 1391. بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی . علوم باغبانی، 26(4): 409-416.
وحید، م.، و رنجبر، م. 1397. آسیب شناسی بعد سیاسی حکمرانی آب در ایران(1392-1368). فصلنامه علمی _ پژوهشی سیاستگذاری عمومی، 4: 223-203.
Ababaei, B., and Etedali, H.R. 2017. Water footprint assessment of main cereals in Iran. Agricultural Water Management 179: 401-411.
Bazrafshan, O., Etedali, H.R., Moshizi, Z.G.N. and Shamili, M. 2018. Virtual water trade and water footprint accounting of Saffron production in Iran. Agricultural water management 213: 368-374.
Bazrafshan, O., Zamani, H., Ramezanietedli, H., Moshizi, Z.G., Shamili, M., Ismaelpour, Y. and Gholami, H. 2020. Improving water management in date palms using economic value of water footprint and virtual water trade concepts in Iran. Agricultural Water Management 229: 105941.
Bazrafshan, O., Zamani, H., Etedali, H.R. and Dehghanpir, S. 2019. Assessment of citrus water footprint components and impact of climatic and non-climatic factors on them. Scientia Horticulturae 250: 344-351.
Golkar, F., Farahmand A., and Fardad H. 2008. Effect of irrigation water on yield and water use efficiency in tomato. Journal of Water Engineering 1: 13- 19.
Hoekstra, A.Y., and Chapagain. A. K. 2008. Globalization of water: Sharing the planets freshwater resources. Blakwell Publishing, Oxford, UK.
Hoekstra, A.Y., and Hung, P.Q. 2002. Virtual water trade: A quantification of virtual water flows between nations in relation to international crop trade. Value if the Water Research Report Series. No. 11, UNESCO-IHE, Delft.
Islamic, Republic Iran Meteorological Organization, 2016. WWW.IRIMO.ir
Jenkinson, D.S. 2001. The impact of humans on the nitrogen cycle, with focus on temperate arable agriculture. Plant and Soil 228. 1: 3-15.
Obuobie, E., Gachanja, P.M., and Dorr, A.C. 2005. The Role of Green water in Food Trade. Term paper for the Interdixciplinary Course, International Doctoral Studies. Center of Development Research University of Bonn.
Zhang, C., McBean E. A., Huang J. 2014.A Virtual Water Assessment Methodology for Cropping Pattern Investigation. Water Resource Management 28: 2331–2349.