ابراهیمیان، ح.، نوری، ح. و غلامی، ز. 1394. بررسی بهرهوری انرژی-آب و بهرهوری اقتصادی انرژی در سامانههای آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهرهبرداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 16(3): 44-31.
احسانی، م. و خالدی، ه، 1382 ، بهرهوری آب کشاورزی،کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران (وزارت نیرو).
اعتباری، ا. 1366. کلیات کاشت، داشت و برداشت توت. انتشارات سازمان ترویج کشاورزی. صفحه 17-14.
بیژننیا، ع.ر.، رضویپور، ت.، صیداوی، ع.ر. و حسینی امام.، س.ا. 1385. بررسی اثر رژیمهای مختلف آبیاری بر متغیرهای کمی گیاه توت در استان گیلان. پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی. 72(3): 65-60.
حقیقتی، ب. 1394 .تاثیر مدیریتهای مختلف کمآبیاری بر کارایی مصرف آب سیبزمینی در دو روش آبیاری جویچهای و قطرهای نواری. رساله دکتری آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز.
صورتی زنجانی، ر. 1399. ارزیابی سودمندی کشت مخلوط گیاهان زراعی و علوفهای با درخت توت (Morus alba L). رساله دکتری دانشگاه گیلان.
صورتی زنجانی، ر و رکنی، ح. 1396. چالشهای صنعت نوغانداری، الزامات آتی و اولویتهای پژوهشی مورد نیاز کشور. اولین همایش ملی ابریشم. مهر 1396. رشت. دانشگاه گیلان.
علیپناه، م. و قراری، ف. 1399. بررسی عملکرد کرم ابریشم در شهرستان تربت حیدریه. راهبردهای توسعه روستایی. 7(1): 84-75.
علیزاده، ا. 1385. طراحی سیستمهای آبیاری. انتشارات دانشگاه امام رضا (ع).
کولائیان، ع. و غلامی سفیدکوهی، م. 1391 . معرفی بهترین روش تعیین بارندگی مؤثر کشت برنج در شهرستان قائمشهر. سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری.
مجدسلیمی، ک.، صلواتیان، ب. و امیری، ا. 1394. ارزیابی فنی سامانههای آبیاری بارانی کلاسیک اجرا شده در باغهای چای استان گیلان. نشریه آب و خاک(علوم و صنایع کشاورزی). 29(2): 349-336.
Abioye, E.A., Abidin, M.S.Z., Mahmud, M.S.A., Buyamin, S., Ishak, M.H.I., Abd Rahman, M.K.I., Otuoze, A.O., Onotu, P. and Ramli, M.S.A. 2020. A review on monitoring and advanced control strategies for precision irrigation. Computers and Electronics in Agriculture. 173:1–22.
Allen, R.G., Pereira, L.S., Raes, D. and Smith, M. 1998. Crop Evapotranspiration. Guidelines for computing crop water requirements. FAO. Italy.
Butt, M.S., Nazir, A., Sultan, M.T. and Schroen, K. 2008. Morus alba L. nature’s functional tonic. Trends in Food Science & Technology. 19: 505–512.
Datta, R.K. 2002. Mulberry Cultivation and Utilization in India. Mulberry for Animal Production; Food and Agriculture Organization of the United Nations, Rome, Italy ISBN 92-5-104568-2.
Irrigation Association. 2011. Irrigation-Sixth Edition. Irrigation Association, Falls Church, Virginia. ISPN-13: 978-1-935324-50-8.
Isik, M., Sonmez, Y., Yılmaz, C.O., Zdemir, V. and Yilmaz, E. 2017. Precision irrigation system (PIS) using sensor network technology integrated with IoS/android application. Applied Sciences. 7(9): 1–14.
Kanta, S. 2015. effect of micro-sprinkler, drip, subsurface and furrow irrigation systems on growth and leaf yield of mulberry in the shivalik foot hill of Punjab. Cibtech Journal of Bio-Protocols. 4(3): 13-16.
Kitani, O., Jungbluth, T., Peart, R.M. and Ramdani, A. 1999. CIGR Handbook of Agricultural Engineering. Volume 5: Energy and Biomass Engineering. ASAE Publication.
Rajaram, S. and Qadri, S.M.H. 2014. Computation of Irrigation Water Requirements, Its Managements and Calendaring in Mulberry Crop for Sustainable Sericulture under Tamil Nadu Conditions. International Journal of Engineering and Science. 4(1): 1-19.
Rohela, G.K., Phanikanth, J., Mir, M.Y., Aftab, A.S., Pawan, S., Sadanandam, A. and Kamili, A.N. 2020. Indirect regeneration and genetic fidelity analysis of acclimated plantlets through SCoT and ISSR markers in Morus alba L. cv. Chinese white. Biotechnology Reports. 25: 313–321.
Shukla, P., Ramesha, A.R., Kangayam, M.P., Rohela, G.K., Aftab, A.S., Chauhan, S.S., Ghosh, M.K. and Mishra, R.K. 2018. Comparative analysis of gene expression profiles among contrasting mulberry varieties under cold stress condition, Journal of Experimental Biology and Agriculture Sciences. 6(6): 973–982.
Shukla, K.R., Gulab, A.S. and Aftab, S.P. 2016. Sharma, Prospect of cold tolerant genes and its utilization in mulberry improvement. Indian Journal of Horticulture. 6: 127–129.
Srivastava, S., Kapoor, R., Thathola, A. and Srivastava, R.P. 2006. Nutritional quality of leaves of some genotypes of mulberry (Morus alba). International Journal of Food Sciences and Nutrition. 57(5-6): 305–313.
Tewari, R.K., Kumar, P. and Sharma, P.N. 2006. Antioxidant responses to enhanced generation of superoxide anion radical and hydrogen peroxide in the copper stressed mulberry plants. Planta. 223: 1145–1153.
Yang, X., Yang, L. and Zheng, H. 2010. Hypolipidemic and antioxidant effects of mulberry (Morus alba L.) fruit in hyperlipidaemia rats. Food Chemistry. Toxicol. 48: 2374–2379.
Yuan, Q. and Zhao, L. 2017. The Mulberry (Morus alba L.) Fruit-A review of characteristic components and health benefits. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65: 10383–10394.
Zhang, H., Ma, Z.F., Luo, X. and Li, X. 2018. Effects of mulberry fruit (Morus alba L.) consumption on health outcomes: a mini-review. Antioxidants (Basel). 7 (5): 69.