آناقلی، ا. 1387. شاخصهای تحمل به شوری در سه رقم زراعی پنبه (Gossypium hirsutum L.). مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 15 (3): 90-97.
حسینی، س.ز.، علیپور، ب. و محبی، ز. 1394. خرفه؛ غذای برتر آینده. مجلهی طب سنتی اسلام و ایران. 6 (3): 265-257.
رحیمی، ز، کافی، م، نظامی، ا. و خزاعی، ح.ر. 1390. تأثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.). فصلنامه علمی پژوهشی تحقیقات دارویی و معطر ایران. 27 (3): 374-359.
صالح آبادی، م.ر.، آرمین، م. و جامی معینی، م. 1399. اثر مقادیر مصرف پتاسیم بر کاهش اثرات تنش شوری در گیاه دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.). مجله پژوهشهای به زراعی. 12 (1): 82-59.
طبایی عقدایی، س.ر. 1379. بررسی بیان ژن در واکنش به تنشهای محیطی در سه گونه گراس مرتعی. پژوهش و سازندگی. 13 (1): 47-44.
گرامی، م.، اکبرپور، و. و محمدیان، ا. 1398. بررسی اثر پوترسین و اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات در شرایط شوری (Stevia rebaudiana B.) فیزیولوژیکی و آنتیاکسیدانی گیاه استویا. پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی. 11 (29): 54-40.
مرادی، س، گلچین، ا.، سپهر، ا. و وفایی، م. 1397. تأثیر شوری ناشی از کلرید سدیم و میزان بور آب آبیاری بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پر مصرف در گیاه خرفه. تحقیقات کاربردی خاک. 6 (4): 108-97.
Ayers R.S. and Westcot, D.W., 1989. Water quality for agriculture. FAO irrigation and drainage paper. No. 29. FAO Press. Italy.
Chapman, H. D. and Pratt, P. F. 1961. Methods of analysis for soils, plants and waters. University of California, Division of Agricultural Science.
Fathi, Sh, Kharazmi, M. and Najafian, Sh. 2019. Effects of salicylic acid foliar application on morpho-physiological traits of purslane (Portulaca olaracea L.) under salinity stress conditions. Journal of Plant Physiology and Breeding. 9 (2):1-9.
Green H. and Munns R. 1998. Mechanisms of salt tolerance in non-halophytes. Annual Review of Plant Physiologhy. 81: 149-190.
He, Jie, Xueli You. and Lin Qin. 2021. "High Salinity Reduces Plant Growth and Photosynthetic Performance but Enhances Certain Nutritional Quality of C4 Halophyte Portulaca oleracea L. Grown Hydroponically Under LED Lighting." Frontiers in Plant Science 12.
Hnilickova, H, Kraus, k., Vachova, P. and Hnilicka, F. 2021. Salinity Stress Affects Photosynthesis, Malondialdehyde Formation, and Proline Content in Portulaca oleracea L. Plants. 10 (5):845.
Kilic, C.C., Kukul, Y.S. and Anac, D. 2008. Performance of purslane (Portulaca oleracea L.) as a salt removing crop. Agricultural Water Management. 95: 854-858.
Mahlooji, M., Seyed Sharifi, R., Razmjoo, J., Sabzalian, M.R. and Sedghi, M. 2018. Effect of salt stress on photosynthesis and physiological parameters of three contrasting barley genotypes. Photosynthetica. 56 (2): 549-556.
Munns, R. 2002. Comparative physiology of salt and water stress. Plant, Cell and Environment. 25(2): 239-250.
Poustini, K., Esmaeili, A.R., Abbasi, A.R. and Sadeghpour, A. 2020. Ion concentration and energy response of two wheat cultivars to salt stress. Journal of Plant Nutrition. 43(10): 1-11
Ritchie, S.W. and Nguyen, H.T. 1990. Leaf water content and gas exchange parameters of two wheat genotypes differing in drought resistance. Crop Science. 30: 105-111.
Sameta, H. and Y. Çıkılıb. 2019. Response of Purslane (Portulaca oleracea L.) to Excess Boron and Salinity: Physiological Approach. Russian Journal of Plant Physiology. 66 (2): 316-325.
Sonia, R., Manoj, K.S., Neeraj, K. and Neelam, N. 2019. Impact of salinity and zinc application on growth, physiological and yield traits in wheat. Current Science. 116(8): 1324-1330.
Waling, I., Van Vark, W., Houba, V.J.G. and Vander Lee, J.J. 1989. Soil and plant analysis, a series of syllabi, Part 7, Plant Analysis Procedures, Wageningen Agriculture University.